Solid Gold vs. Kullatut korut

Jos menet markkinoille ostamaan koruja, huomaat, että kultakorut on jaettu laajalti kahteen pääryhmään, nimittäin:
• Kiinteät kultakorut
• Kullatut korut
Jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, on erittäin tärkeää, että sinulla on tietoja näistä kahdesta materiaalista.

Täyttä kultaa

Jos ostat kultakoruja, se tarkoittaa, että ne on valmistettu vain kultametallista. Puhtausaste määritellään karaatteina. Yleensä ihmiset valitsevat 24 karaatin kultakoruja, kun he menevät ostoksille. Koska puhdas kulta on erittäin pehmeää, jalokivikauppiaiden on sekoitettava joitain muita metalleja, jotta se olisi metalliseos ja vahvempi kuin ennen. Koska se on pehmeä, voi helposti keksiä monimutkaisia ​​malleja puhtaasta kultakoruista. Kulta ei tahraa ja siksi se on niin arvokasta ja kallista muihin materiaaleihin verrattuna.

Kullattu

On monia kauppoja, jotka myyvät kullattuja sormuksia ja rannekoruja. Ne ovat erittäin suosittuja nykyään, koska niitä on saatavilla erittäin kohtuulliseen hintaan. Kultaus on erityinen prosessi, jossa ohut kultakerros levitetään korulle. Yleensä tämä tehdään sähköllä. Yleensä perusmetalli on joko kuparia tai hopeaa. Kun prosessi on valmis, koru näyttää kullalta, vaikka se on valmistettu eri metallista.
Vaikka pinnoitettu kulta onnistuu säilyttämään kykynsä olla tahraantumatonta, joskus hopea tai kupari hajoaa. On tiettyjä aikoja, jolloin koru muuttaa ulkonäköään jonkin ajan kuluessa ja ne on kiillotettava uudelleen. On joitakin tunnettuja jalokivikauppiaita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta kultapinnoitusprosessistaan. Heillä on tapana käyttää erilaisia ​​metallikerroksia, mikä auttaa pidentämään kappaleen käyttöikää ja myös pitää kultakerroksen kiiltävänä pitkän aikaa.

Jos menet markkinoille ostamaan koruja, huomaat, että kultakorut on jaettu laajalti kahteen pääryhmään, nimittäin: • Kiinteät kultakorut • Kullatut korut Jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen, on erittäin tärkeää, että sinulla on tietoja näistä kahdesta materiaalista. Täyttä kultaa Jos ostat kultakoruja, se tarkoittaa, että ne on valmistettu vain kultametallista. Puhtausaste määritellään karaatteina. Yleensä ihmiset valitsevat…