Pitäisikö sinun siirtyä kullattuihin koruihin?

Monet ihmiset ovat alkaneet ostaa mieluummin kullattuja koruja. Suurin syy tähän on sen alhainen hinta. Voit helposti ostaa kauniin kullatun rannekorun edulliseen hintaan, kun taas sama koriste maksaa sinulle omaisuuksia, kun ostat sen puhtaasta kullasta. Tässä on joitain etuja ja haittoja kullattujen korujen ostamisesta:

Plussat

• Koska kullatuissa koruissa kultakerros on melko ohut, tällaisten koristeiden hinta ei ole korkea. Joskus ihmiset pitävät hopeaa perusmetallinaan ja tämä tekee kappaleesta hieman kalliimman. Muuten kuka tahansa voi helposti ostaa kullattuja koruja.
• Kullattuja koruja ei koskaan oteta sijoituksena, koska niillä ei ole juurikaan arvoa. Sen ostavat yleensä naiset, jotka rakastavat valtavaa kokoelmaa koruja, joita he voivat käyttää joka päivä. Voit todella saada muut tuntemaan mustasukkaisuutta korukokoelmastasi ilman jarrupankkia.
• Jos suunnittelet hetken trendikkäiden koristeiden ostamista, on parempi ostaa ne pinnoitetuissa koruissa. Tämä johtuu siitä, että jos tämä suuntaus putoaa muodista, et tunne, että rahasi on mennyt hukkaan.

Haittoja

• Aina on mahdollisuus, että korut tahrautuvat tai hajoavat. Tämä kestää kuitenkin useita vuosia.
• Monet ihmiset valittavat, että heidän pinnoitetut korunsa ovat menettäneet alkuperäisen kiillonsa.
• Jos aiot ostaa koruja sijoitukseksi, päällystetyt korut eivät koskaan palvele tarkoitustasi. Sinun täytyy etsiä puhdasta kultaa koruja.
• Jos haluat antaa ylellisen lahjan jollekin ystävillesi tai perheenjäsenellesi, valitset ehdottomasti puhtaan kultaesineet.

Monet ihmiset ovat alkaneet ostaa mieluummin kullattuja koruja. Suurin syy tähän on sen alhainen hinta. Voit helposti ostaa kauniin kullatun rannekorun edulliseen hintaan, kun taas sama koriste maksaa sinulle omaisuuksia, kun ostat sen puhtaasta kullasta. Tässä on joitain etuja ja haittoja kullattujen korujen ostamisesta: Plussat • Koska kullatuissa koruissa kultakerros on melko ohut, tällaisten koristeiden…