Kultakorujen ostaminen

Kun käyt markkinoilla ostamassa kultatuotteita, törmäät erilaisiin termeihin. Jotta voit tehdä parhaan oston, on erittäin tärkeää, että tunnet nämä terminologiat hyvin. Suosittuja käytettyjä termejä ovat kullattu, kullattu ja kiinteä kulta. Kiinteä kulta on hieno koru, jolla ei varmasti ole vertaa. Seuraava taso on kullalla täytetyt korut ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kullatut korut.

Lyhyt vertailu

Kultatäytteiset korut ovat erityisiä, koska niissä on todella kullanpainekerros, joka on sidottu eri metalliin. Älä koskaan pidä kullattuja sarjoja ja kullalla täytettyjä sarjoja samana asiana. Tämä johtuu siitä, että golftäytteisissä sarjoissa on enemmän kultaa kuin kullatuissa sarjoissa. Ne ovat arvokkaampia verrattuna pinnoitettuihin koruihin, ja ne ovat myös tahrankestäviä.
Kultatäytteiset korut säilyttävät kauneutensa vielä monta vuotta, koska kukaan ei valita kullan hilseilystä, hankautumisesta tai värien muuttumisesta. Ihmiset voivat helposti käyttää kullalla täytettyjä koruja huolehtimatta allergisista reaktioista. Kaiken kaikkiaan kullalla täytetyt korut ovat paras vaihtoehto kiinteälle kullalle.

Hallituksen asetus

Yleensä hallitus on suoraan mukana kullalla täytettyjen korujen sääntelyssä. Siksi ne ovat parempi vaihtoehto kuin kullatut korut, koska niillä ei ole mitään tekemistä määräysten kanssa. Kultatäytteiset korut ovat erityisiä, koska ne on valmistettu puhtaasta kullasta ja ne on täytetty muilla seoksilla, kuten sterlinghopealla, messingillä ja rodiumilla. Pääsyy siihen, miksi ne säilyttävät ulkonäön, johtuu siitä, että sen ulkopinta on todella kultaa. Se mitä näet ja kosketat on puhdasta kultaa. Juuri tästä syystä monet ihmiset haluavat valita kullalla täytettyjen korujen kuin kullatut.

Kun käyt markkinoilla ostamassa kultatuotteita, törmäät erilaisiin termeihin. Jotta voit tehdä parhaan oston, on erittäin tärkeää, että tunnet nämä terminologiat hyvin. Suosittuja käytettyjä termejä ovat kullattu, kullattu ja kiinteä kulta. Kiinteä kulta on hieno koru, jolla ei varmasti ole vertaa. Seuraava taso on kullalla täytetyt korut ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kullatut korut. Lyhyt vertailu…